BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Në 24 orët e fundit në Greqi është penguar hyrja e paligjshme në 741 raste

Autoritetet greke në 24 orët e fundit, gjegjësisht në periudhën mes orës gjashtë të mëngjesit të ditës së djeshme, deri në orën gjashtë të mëngjesit të sotëm, kanë penguar hyrjen e paligjshme në Greqi tek Evros, në 741 raste, ndërsa janë arrestuar dy persona, njoftuan burimet qeveritare greke, njofton korrespondenti i MIA-s nga Athina.

Athinë, 12 mars 2020 (MIA) – Autoritetet greke në 24 orët e fundit, gjegjësisht në periudhën mes orës gjashtë të mëngjesit të ditës së djeshme, deri në orën gjashtë të mëngjesit të sotëm, kanë penguar hyrjen e paligjshme në Greqi tek Evros, në 741 raste, ndërsa janë arrestuar dy persona, njoftuan burimet qeveritare greke, njofton korrespondenti i MIA-s nga Athina.

Sipas informacioneve të njëjta, personat e arrestuar janë njëri nga Togo dhe njëri nga Pakistani. sr/fb/

Back to top button
Close
Close