0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Ndryshimet e ligjeve për mbrojtjen e popullatës nga sëmundjet ngjitëse dhe nga diskriminimi në seancë plenare

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do ta mbajë seancën e 19-të në të cilën në rend dite janë disa pika, mes të cilave edhe ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për mbrojtjen e popullatës nga sëmundjet ngjitëse, si dhe Propozim-ligji për parandalim

Back to top button
Close
Close