BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Ndryshime në qeverinë greke

Zëvendësministri dhe zëdhënësi i Qeverisë greke, Stelios Pecas, pasdite do të bëjë të ditur ndryshimet në Qeverinë greke, ose siç njoftojnë nga kabineti i Micotakisit, "përmirësimin funksional në përbërjen qeveritare", njofton korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Athinë, 4 gusht 2020 (MIA) – Zëvendësministri dhe zëdhënësi i Qeverisë greke, Stelios Pecas, pasdite do të bëjë të ditur ndryshimet në Qeverinë greke, ose siç njoftojnë nga kabineti i Micotakisit, “përmirësimin funksional në përbërjen qeveritare”, njofton korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Sipas informacioneve në Greqi me siguri se nuk bëhet fjalë për ndonjë rikonstruktim klasik, por për ndryshime të vogla veçmas në pozicionet e zëvendësministrave dhe sekretarëve të përgjithshëm. sr/fab/

Таг
Back to top button
Close
Close