0_Web_AktualeBallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Ndryshim i rregullave për hyrje në Greqi

Komisioni I epidemiologëve nga Ministria greke e Shëndetësisë, në takimin e sotëm, siç kumtoi zëvendësministri I Mbrojtjes Civle, Nikos Hardaljas, unanimisht vendosi ndryshime të caktuara lidhur me turizmin dhe mënyrën e hyrjes në vend, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close