0_Magazinë.PortalDisenj

Ndjeni aromën e hapësirës për vetëm 15 dollarë

Tokësorët së shpejti ndoshta do të mund ta blejnë aromën e hapësirës, që do të lëshohet në qarkullim si parfum. Sipas kimistit Stiv Pirs, astronautët mbajnë erë si "përzierje e barutit. biftekut, mjedrës dhe rumit". Parfuni "o'de Spas" (Eau de Space) është vepër e tij. siç njoftoi Si-En-En, ai është edhe themelues i projektit NASA - "Omega ingridients" nga viti 2008.

Nju-Jork, 30 qershor 2020 (MIA) – Tokësorët së shpejti ndoshta do të mund ta blejnë aromën e hapësirës, që do të lëshohet në qarkullim si parfum.

Sipas kimistit Stiv Pirs, astronautët mbajnë erë si “përzierje e barutit. biftekut, mjedrës dhe rumit”. Parfuni “o’de Spas” (Eau de Space) është vepër e tij. siç njoftoi Si-En-En, ai është edhe themelues i projektit NASA – “Omega ingridients” nga viti 2008.

Uji i hapësirës “O’de Spas” do të lëshohet në qarkullim përmes asociacionit amerikan kikstarted nga Nju-Jorku, më saktë Bruklin. Sipas faqes së tyre të internetit, prodhimi do të jetë gati për dërgesë deri në tetor të vitit 2020 dhe do të kushtojë 15 dollarë.

Parfumi është krijuar në vitin 2008, fillimisht për t’i ndihmuar astronautët – të mësohen me erën para asaj reale që ta ndjejnë Hapësirën. Ekspertët me vite më pas e kanë përsosur aromën. fb/

Таг
Back to top button
Close
Close