0_Web_AktualeKorrespondentë MKDLajme nga komunatShoqëri

Ndihmë e veçantë psiqike dhe neurologjike për pacientët me kovid në spitalin e Prilepit, të mbahet kujdes edhe në rimëkëmbjen pas kovidit

Spitali i Prilepit me hapje të repartit të veçantë  në Repartin për hundë, vesh dhe fyt, filloi me trajtim të kovid-pacientëve të cilët kanë probleme psikiatrike dhe neurologjike.

Back to top button
Close
Close