0_Maqedoni.PortalShoqëri

Ndërroi jetë akademiku Momir Haralampie Polenakoviq

Në moshën 81-vjeçare sot ndërroi jetë akademiku Momir Haralampie Polenakoviq, anëtar I rregullt I Akademisë së shkencave dhe arteve të Maqedonisë së Veriut (ASHAM).

Back to top button
Close
Close