EvropëSvet.Slajder

Ndërrohet ministri ukrainas i Shëndetësisë për shkak të vaksinimit të pasuksesshëm kundër Kovid-19

Deputetët ukrainas sot votuan për ndërrimin e ministrit të Shëndetësisë, Maksim Stepanov për shkak të fushatës së pasuksesshme për vaksinim kundër Kovid-19 dhe përgjigjen e tij ndaj pandemisë.

Back to top button
Close
Close