Lajme nga komunatServise informueseShkup

Ndërprerje të furnizimit me ujë në rajonin e universitetit FON

 Për shkak të rikonstruimit të rrjetit të ujësjellësit në bulevardin "Kiro Gligorov" sot pa ujë do të mbesin shfrytëzuesit nga universiteti FON dhe kompania Ofis Plus.

Shkup, 22 shtator 2020 (MIA) – Për shkak të rikonstruimit të rrjetit të ujësjellësit në bulevardin “Kiro Gligorov” sot pa ujë do të mbesin shfrytëzuesit nga universiteti FON dhe kompania Ofis Plus.

Siç kumtoi NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi” ndërprerja e furnizimit me ujë do të fillojë nga ora 12:00 dhe do të zgjasë deri në përfundimin e intervenimit. fb/

Back to top button
Close
Close