Lajme nga komunatShkup

Ndërprerje e furnizimit me ujë në disa pjesë të Komunës së Sarajit

Në disa pjesë të komunës së Sarajit furnizimi me ujë është ndërprerë  prej orës 13:30, deri në përfundimin e riparimit të defektit të f-250 mm në rr.20 pn Saraj, informojnë nga NP Ujësjellësi dhe Kanalizimet - Shkup.

Shkup, 3 janar 2020 (MIA) – Në disa pjesë të komunës së Sarajit furnizimi me ujë është ndërprerë  prej orës 13:30, deri në përfundimin e riparimit të defektit të f-250 mm në rr.20 pn Saraj, informojnë nga NP Ujësjellësi dhe Kanalizimet – Shkup.

Ndërprerje të furnizimit me ujë kanë shfrytëzuesit e rr.20 pn Saraj si dhe fshatrat Gllumovë, Shishovë dhe Matkë, kumtoi Ndërmarrja Publike. sn/ 

Таг
Back to top button
Close
Close