InfopakoLajme nga komunatServise informueseShkup

Ndërprerja e paralajmëruar me furnizim me ujë për shkak të defektit në rrugën “Cërnogorska” është anuluar për nesër

 Defekti në furnizimin me ujë në rrugën "Clrnogorska" për shkak të shkaqeve teknike anulohet për nesër, bëri të ditur pasdite Ndërmarrja Publike "Ujësjellësi dhe Kanalizimi".

Back to top button
Close
Close