BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Ndarje e mirënjohjeve “Cilësi e Maqedonisë 2019”

Manifestimi tradicional vjetor "Cilësi e Maqedonisë 2019" në organizim të Lidhjes së Odave Ekonomike të Maqedonisë, nën patronazh të presidentit Stevo Pendarovski edhe këtë do të shpërndajë mirënjohje për markën ambasadorë nacional të cilët kontribuojnë në zhvillimin e ekonomisë së Maqedonisë dhe e afirmojnë cilësinë e Maqedonisë në vend dhe në mënyrë internacionale.

Shkup, 13 dhjetor 2019 (MIA) – Manifestimi tradicional vjetor “Cilësi e Maqedonisë 2019” në organizim të Lidhjes së Odave Ekonomike të Maqedonisë, nën patronazh të presidentit Stevo Pendarovski edhe këtë do të shpërndajë mirënjohje për markën ambasadorë nacional të cilët kontribuojnë në zhvillimin e ekonomisë së Maqedonisë dhe e afirmojnë cilësinë e Maqedonisë në vend dhe në mënyrë internacionale.

Në promovimin që do të mbahet sot, mirënjohjet për cilësi të Maqedonisë do të ndahen në pajtim me vendosjen e saktë të kritereve dhjetë fituesve të cilët këtë vit kanë arritur rezultatet të larta secili në drejtimin e tij të veprimit.

Manifestimi “Cilësi e Maqedonisë” mbahet çdo vit në shenjë të ndarjes së mirënjohjeve dhe provimin e sukseseve afariste për vitin aktual. sn/

 

Back to top button
Close
Close