0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBallkanBiznesBiznes.PortalEkonomi

Ndarje e granteve nga thirrja e dytë për zhvillim dhe promovim të turizmit në Ballkanin Perëndimor

Në organizim të Këshillit për bashkëpunim rajonal (RCC) sot në qytetin e Durrësit, në Republikën e Shqipërisë do të mbahet ndarja e dytë solemne e granteve në kuadër të projektit për zhvillim dhe promovim të turizmit në vendet e Ballkanit Perëndimor.

Back to top button
Close
Close