Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Ndarja e çmimeve dhe ekspozitë fotografish nga punëtoria “Urat e Shkupit” me nxënës të shkollave të mesme

Ndarja e çmimeve dhe ekspozitë e fotografive nga punëtoria për fotografi me nxënës nga shkollat ​​e mesme të Qytetit të Shkupit dhe Shkolla e mesme shtetërore e artit figurativ dhe disenjit "Llazar Lliçenoski" do të mbahet sot në sallën për ekspozita të shkollës.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close