Fotoservis

Ndarja e certifikatave

Ministrja e Mbrojtjes Radmilla Shekerinska i ndau certifikatat e përfaqësuesve gjinorë dhe do të marrë pjesë në promovimin e Udhëzimit për Mbrojtje nga Shqetësimi në Vendin e Punës.

Back to top button
Close
Close