0_Web_AktualeKulturëKulturë.Portal

Ndahen çmimet për storjet gazetareske në temë “Urat e Shkupit”

"Në anën tjetër" është titulli i tekstit nga gazetarja Svetlana Bozhinovska nga TV 24, e cila fitoi çmimin e parë në konkursin për tekst gazetaresk në temën "Urat e Shkupit". Çmimi i dytë iu dha Jasmina Nikovës nga RTVM për esenë "Duart që bashkojnë brigjet dhe shpirtrat tanë", ndërsa fituese e çmimit të tretë është Svetlana Bllazhevska, gazetare e "Veçerit" për artikullin "Shkupi rrjedh nën të gjitha urat e Vardarit".

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close