0_Sport,PortalBasketbollSport.Slajder

NBA dhe Shoqata e lojtarëve do ta ndryshojnë marrëveshjen kolektive

Kriza me Kovid-19 dhe ndërprerja e sezonit, sipas të gjitha gjasave, do t'i detyrojë NBA-në dhe Shoqatën e lojtarëve të kalojnë në një raund tërësisht të papritur të marrëveshjes kolektive në javët në vijim.

Nju-Jork, 26 mars 2020 (MIA) – Kriza me Kovid-19 dhe ndërprerja e sezonit, sipas të gjitha gjasave, do t’i detyrojë NBA-në dhe Shoqatën e lojtarëve të kalojnë në një raund tërësisht të papritur të marrëveshjes kolektive në javët në vijim.

Dy palët sipas të gjitha gjasave o të duhet të negociojnë për ndryshim të kalendarit në ligë – përkohësisht apo përfundimisht, si dhe për adaptimin e çështjes për rroga për shkak të rënies së fitimit të paraparë.

Rregullat për hyrje në Draft do të jenë mes temave të diskutuara. ab/

Таг
Back to top button
Close
Close