0_Магазин.ПорталНаука и технологија

Научници чипираат лилјаци во Виена

Целта на истражувањето е да се испитаат живеалиштата и местата на движење на овие животни во градот. Посебно внимание се посветува на видовите што живеат на тавани и во пукнатините во куќите.

Back to top button
Close
Close