0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

Натпревар по кинески јазик „Кинески мост“

Во организација на Институтот „Конфуциј“ при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје денеска ќе се одржи Национален квалификациски натпревар по кинески јазик „Кинески мост“.

Back to top button
Close
Close