0_Web_AktualeBallkanBallkan.Portal

NATO: Trupat amerikan nuk do të tërhiqen nga Kosova

Trupat amerikan nuk do të tërhiqen nga Kosova, edhe pse Pentagoni e filloi  tërheqjen e planifikuar të trupave amerikan nga Iraku dhe Afganistani.

Back to top button
Close
Close