Svet.SlajderСвет

НАТО одобри вселенски центар во Германија

Оваа недела се очекува договор на министрите за одбрана на земјите членки на НАТО за изградба на вселенски центар во југозападна Германија, поради загриженоста за, како што смета западниот воен сојуз, сè поагресивното однесување на Русија и Кина.

Back to top button
Close
Close