Фотосервис

НАТО Караван

Претседателот Стево Пендаровски се обрати на дебатата насловена „Улогата на Република Северна Македонија во НАТО: цели, предизвици и можности“, во рамки на НАТО Караванот

Back to top button
Close
Close