Фотосервис

НАТО индустриски ден

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев и вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска на свеченото отворање на настанот „НАТО индустриски ден – презентација на можностите за системот на јавни набавки на НАТО“

Back to top button
Close
Close