Svet.SlajderБалканБалкан.Портал

НАТО: Грција и Турција воспоставија билатерален миханизам за избегнување на конфликти

По низата средби помеѓу воените претставници на Грција и на Турција денеска во НАТО е воспоставен билатерален миханизам за избегнување на конфликти

Back to top button
Close
Close