BotëSvet.Slajder

NATO: Filloi tërheqja nga Afganistani

NATO-ja sot kumtoi se ka filluar tërheqja e forcave nga Afganistani dhe se janë marrë të gjitha masat për sigurinë e tyre.

Back to top button
Close
Close