Fotoservis

NATO ditë industriale

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev dhe zëvendëskryeministrja dhe ministre e Mbrojtjes Radmilla Shekerinska në hapjen solemne të ngjarjes "NATO ditë industriale - prezantim i mundësive për sistemin e furnizimeve publike të NATO-s

Back to top button
Close
Close