0_Магазин.ПорталСцена

Натали Портман не им дава на децата да гледаат „Војна на ѕвездите“

- Забавно е тоа што бев дел од нешто со кое децата се поистоветуваат. Моите - поточно, син ми, ќерка ми е сѐ уште мала - ги гледаше последните филмови кајшто не глумам, вели Потман.

Back to top button
Close
Close