Дописници МКДОпштество

Настава со физичко присуство до трето одделение само во селата Лисичани и Пласница

Во општина Пласница само учениците од прво до трето одделение ќе имаат настава со физичко присуство и тоа во општинските основни училишта во селата Лисичани и Пласница.

Back to top button
Close
Close