0_Магазин.ПорталНаука и технологија

НАСА зеде примерок од астероидот Бен

Операцијата траеше 16 секунди и бараше голема прецизност. Сè беше успешно изведено, и тоа на растојание од 330 милиони километри од Земјата.

Back to top button
Close
Close