BotëKorrespondentë Botë

NASA me sukses dërgoi astronautë në SNH (video)

– Agjencia Kombëtare Aeronautike dhe Hapësinore (NASA) sot lansoi katër astronautë në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor (SNH) me raketë dhe kapsolë të cilët janë për përdorim të shumëfishtë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close