0_Magazinë.PortalShkencë dhe teknologji

NASA e publikoi planin për dërgimin e gruas së parë në Hënë

Administrata kombëtare ajrore-hapësinore NASA e publikoi planin "Artemis" për dërgimin e njerëzve në Hënë në vitin 2024, siç kumtoi agjencia - për herë të parë pas "Apolo 17" në vitin 1972.

Back to top button
Close
Close