БизнисБизнис.ПорталВидео изјаваЕкономија

Народната банка објави видео за плаќање со мобилен телефон

Народната банка објави ново видео од серијалот едукативни анимирани видеа „Со Народната банка во светот на финансиите“, којшто се изработува со поддршка од Европскиот фонд за Југоисточна Европа (ЕФСЕ).

Скопје, 29 јули 2020 (МИА) – Народната банка објави ново видео од серијалот едукативни анимирани видеа „Со Народната банка во светот на финансиите“, којшто се изработува со поддршка од Европскиот фонд за Југоисточна Европа (ЕФСЕ).

 Видеото, тематски е посветено на плаќањето со мобилен телефон.

 

Back to top button
Close
Close