ЕкономијаОригинални текстови

Народна банка со реакција на настапот на Трифун Костовски на ТВ 24

Народната банка ги отфрла како целосно неточни обвинувањата и инсинуациите на еден од доминантните сопственици на „Еуростандард банка“ АД Скопје – сега во стечај, упатени кон Народната банка и нејзиното раководство.

Back to top button
Close
Close