0_Македонија.ПорталОпштество

Народен правобранител: Детето треба да биде во агендите и стратегиите на сите органи и институции

По повод Светскиот ден на детето - 1 Јуни, Народниот правобранител потсетува на обврската за создавање основни предуслови со кои секое дете ќе може да ги ужива правата загарантирани со Конвенцијата за правата на детето.

Back to top button
Close
Close