0_Web_Актуелно0_МИА Истражува.ПорталДописници МКДСторија

Напуштила студии во Америка поради дрога, албанска државјанка се справи со зависноста во Конопиште

Напуштила студии во Америка поради дрога, албанска државјанка се справи со зависноста во кавадаречкото село Конопиште. Дваесет и осумгодишната девојка Е.Д. ја сретнав во Центарот за одвикнување од зависности Нарконон Балкан, каде што сега волонтира и помага и други зависници да ја пронајдат смислата на животот и да се оттргнат од канџите на злото на модерниот свет.

Back to top button
Close
Close