БизнисБизнис.ПорталЕкономија

Намален прометот од продажба на услуги

Прометот од продажбата на услугите во првото тримесечје од 2021 година покажува намалување во однос на првото тримесечје од 2020 година за 5,2 отсто, објави Државниот завод за статистика.

Back to top button
Close
Close