0_Magazinë.PortalBasketbollDisenj

Najki i tërheq atletet me nënshkrimin e Kobit

Najki i tërheq atletet e veta dhe rekuizitat tjera me nënshkrimin e Kobi Brajantit, me qëllim që të pengohet përhapja joligjore e vet linjës së prodhimeve.

Los Anxhelos, 28 janar 2020 (MIA) – Najki i tërheq atletet e veta dhe rekuizitat tjera me nënshkrimin e Kobi Brajantit, me qëllim që të pengohet përhapja joligjore e vet linjës së prodhimeve.

Tërheqja është e përkohshme dhe zbatohet për shkak të planifikimit të marketing-strategjisë së mëtejshme të Brendit.

Atletet e Brajantit janë ndër më të popullarizuara të brendit Najki, e posaçërisht preferohen mes lojtarëve të NBA-së.

Brajant aktivisht ka marrë pjesë në procesin e disenjimit të atleteve me nënshkrimin e tij. bsh/

Таг
Back to top button
Close
Close