Дописници МКДОпштински вести

Над велешко езеро „Младост“ ќе се гради Регионално игралиште за деца со попреченост

Над велешко езеро „Младост“ ќе се уреди и опреми Инклузивно игралиште со две тактилни патеки и реквизити соодветни за користење од и за деца и лица со пореченост.

Back to top button
Close
Close