0_Македонија.ПорталBiznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Над 9,4 милијарди денари за земјоделството во 2020 година

Над 9,4 милијарди денари се планирани за 2020 година за секторот земјоделство. Средствата се проектирани така што со нив треба да се задоволат тековните потреби во овој сектор, пред се навремена исплата на субвенциите и реализација на капитални инвестиции во водостопанството и руралните средини. 

Back to top button
Close
Close