Дописници МКД

Над 500 слободни места за вториот уписен рок во гимназиите во Дебарско

За вториот уписен рок, што ќе биде спроведен наредните два дена, во трите средни државни училишта, колку што функционираат во општините Дебар, Центар Жупа, Маврово и Ростуше, има дури 510 слободни места, откако во првиот уписен рок беа пополнети само 34.

Back to top button
Close
Close