Фотосервис

Началникот Вичиарели во посета на Р Северна Македонија

Висока делегација на ВС на Р Италија, предводена од началникот на ГШ на ВС, генерал Енцо Вичиарели, во дводневна официјална посета на Р Северна Македонија

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close