0_Магазин.ПорталЗанимливости

На само две години стана член на Народната партија на Австрија

Јавноста во Австрија, деновиве ја бранува информацијата дека двегодишниот син на австриската министерка за туризам, Елизабет Кестингер, станал член на Народната партија на Австрија.

Back to top button
Close
Close