СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

На Меѓународната конференција за Либан ветени 370 милиони долари помош

На денешната Меѓународна конференција за Либан собрани се 370 милиони долари хуманитарна помош за Бејрут, кој точно пред една година беше разорен од експлозија. Парите ќе бидат обезебдни во следните 12 месеци

Back to top button
Close
Close