ЕвропаЕвропа.Портал

На Италија и недостасуваат 4.000 анестезиолози

На Италија и недостасуваат 4.000 специјалисти анестезиолози и реаниматори, факт кој во време на пандемија на Ковид-19 ја загрижува струката, но и граѓаните, пишува весникот „Ил Фато Котидијано“.

Back to top button
Close
Close