0_Web_АктуелноДописници МКДРепортажа

На четири тркала по убавините во Тиквешко

Велат дека таму каде што ти е убаво одново и одново се враќаш, па така и јас иако веќе неколку пати сум била дел од авантурите на четири тркала низ убавините на Тиквешијата, годинава повторно бев дел од петтиот оф роуд, во кој имаше осумдесетина џипови и околу 200 учесници. Но, овој пат имавме малку видоизменета маршрута на движење, така што тоа дополнително претставуваше предизвик плус да се биде дел од „екипа из џипа“.

Back to top button
Close
Close