БалканСвет.Слајдер

На Бледскиот стратешки форум ќе се дискутира за соработката во Јадранско Море и за европскиот туризам

Бледскиот стратешкиот форум денеска продолжува со дискусии за соработка во Јадранското Море, активности на Медитеранот и иднината на европскиот туризам, а исто така ќе се разговара и за декарбонизацијата на транспортот, вселенската индустрија и соработката помеѓу ЕУ и Индија

Back to top button
Close
Close