Дописници МКДОпштински вести

Најавен протест на жителите на месноста „Чекоштина“ во Охрид, локалната самоуправа реагира дека нема обврска комунално да го уредува просторот

Општина Охрид нема обврска за комунално уредување просторот од населбата Чекоштина на што инсистираат сопствениците на имоти во тој дел од градот.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close