BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Myslimanët dhe hebrenjtë të shqetësuar për shkak të xhelatinës së derrit në vaksinat kundër Kovid-19

Komunitetet islamike dhe hebraike në të gjithë botën janë të shqetësuar për xhelatinën e derrit, që është një nga përbërësit e vaksinave. Me këtë vihet në pikëpyetje vaksinimi i popullatës kundër Kovid-19.

Back to top button
Close
Close