ОпштествоХроникаХроника.Портал

МВР: За пукање на свадби се предвидени и затворски казни, може да предизвика тешки последици

Безбедносната состојба на подрачјето на Општина Студеничани е разгледана на денешната вонредна седница на Советот на општината, на која присустувале градоначалникот Азем Садики, директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски заедно со помошник директорот Шефик Бајрами, како и командирот на ПС Драчево, Миле Трифуновски. Од МВР информираат дека безбедносната состојба на подрачјето на оваа општина е оценета како стабилна, со тенденција кон подобрување.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close