Политика

МВР: За четири години реконструирани 58 објекти, во моментов дополнително се работи во пет града

МВР во рамките на стратегиските активности за континуирано подобрување на материјално-техничките и инфраструктурни капацитети на македонската полиција, покрај 58-те веќе реконструирани објекти, продолжува со подобрување на условите во полициските објекти и во другите градови.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close